Drenge shorts og tights

Hvad enten den står på fodbold, eventyr eller fordybelse, så er DILLING tights til drenge et godt valg. Vores tights giver nemlig dit barn optimal bevægelighed, og så er de bløde og behagelige at have på. Vores drenge tights er, som resten af vores sortiment, fremstillet med omhu og omtanke. Vores produktion foregår udelukkende i Europa og vores undertøj er alt sammen fremstillet af certificerede materialer uden brug af giftige kemikalier eller farvestoffer. Til de kolde måneder kan vi anbefale vores tights i økologisk merino uld. DILLING uldtights er særdeles bløde, og så kan de tilmed hjælpe med at forebygge forkølelse, idet de holder dit barn varm og tør under både leg og pause. Til sommerhalvåret har vi UV-beskyttelses shorts, som beskytter dit barn mod solens farlige stråler med hvad der svarer til en faktor 50+.
Læs mere

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.