Ribstrikket uldkjole til baby pudder

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 5231-270-789

Sødeste babykjole af økologisk merino uld.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

199,99 DKK

Inkl. Moms
Mere rabat?
Mere rabat?

Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Fineste babykjole af kradsfri, økologisk merino uld

Vores økologiske babykjole er fremstillet af kradsfri, blød merino uld, som gør, at den både kan anvendes som et lag alene eller også kombineres med et par af vores smarte strømpebukser i samme gode kvalitet. Den ribstrikkede merino uld er fleksibel af natur og bidrager således til, at din baby vil opleve en god komfort og en følelse af stor bevægelsesfrihed når verdenen skal opleves. Kjolen vil sidde løst omkring kroppen, og vil således ikke begrænse babyens udfoldelse. Kjolen er designet med lange ærmer, og en fin rynkekant midtpå.

Farve: Pudder

Materialevægt: 205 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Kjolen er farvet og behandlet på DILLINGs eget miljøvenlige tekstilfarveri her i Danmark. Her er der hverken anvendt skadelige kemikalier eller farvestoffer, og vi fremstiller således et rent og hud- og miljøvenligt produkt til din baby. Kjolen kan med fordel anvendes af babyer med særlig sensitiv hud eller allergi. Den økologiske merino uld er både smuds- og vandafvisende, og kan vaskes igen og igen uden at miste form eller farve. Dette betyder, at din baby uden problemer kan kravle rundt i timevis uden at du skal bekymre dig om slidtage.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Og selvfølgelig også til festlige begivenheder hvor påklædningen skal være lidt ekstra men uden at gå på kompromis med komforten og den frie bevægelighed. Ulden vil helt naturligt bidrage til en behagelig kropstemperatur, og vil samtidig forhindre, at din baby hverken fryser eller overopheder. Tilføj eventuelt et par fine uldleggings eller strømpebukser for ekstra varme på koldere dage.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.




 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse


 

 




 

ØKOLOGISK MERINO ULD I RIB

Vores merino uld i rib er til dig, der gerne vil have et let og luftigt materiale i et trendy design. Denne uldkvalitet er økologisk, men strikketeknikken adskiller den fra vores oprindelige økologiske uldkvalitet. Ribkvaliteten er strikket som en 4/2 rib, hvilket giver materialet en flot struktur. Det betyder også, at materialet er det mest fleksible af vores uldkvaliteter.

Vores uld rib har fået en behandling kaldet ’Naturetexx Plasma’. Det er en stødbehandling, som gør ulden dejligt blød og nem at vaske. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Vi anbefaler, at produkterne i uld rib vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere... Vores uld rib har fået en behandling kaldet ’Naturetexx Plasma’. Det er en stødbehandling, som gør ulden dejligt blød og nem at vaske. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Vi anbefaler, at produkterne i uld rib vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Måleskema

 

BABY MÅLESKEMA

Størrelse Alder
56 1-2 Måneder
62 2-4 Måneder
68 4-6 Måneder
74 6-9 Måneder
80 9-12 Måneder
86 12-18 Måneder
92 2 År
98 3 År

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.