Nissehue til baby - økologisk merino uld julerød

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 5230-390-797

Nissehue af økologisk merino uld.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

149,99 DKK
Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Nissehue til baby i den smukkeste julerøde farve

Nissehuer er en del af den danske jul. Er du også på udkig efter en sød nissehue til din baby, har vi hos DILLING lige den du leder efter. Vores nissehue er klassisk i sit design og i blød kvalitet for babyens komfort. Nissehuen har foldekant således den kan tilpasses babyens rette hovedstørrelse, et fint rødt/hvidt tekstbroderet bånd på siden og en tyk knast nederst som en dekorativ afslutning. Nissehuens bløde materialer vil føles behagelig og lune babyens lille runde hoved, der som regel ikke har så meget hår til at holde varmen.

Farve: Julerød

Materialevægt: 205 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: 62/74, 80/92

Lag: Nissehue

Unikt ved dette produkt: Vores fine nissehue har fået sin smukke julerøde farve på vores eget Svanemærkede miljøfaveri her i Danmark. Her har den gennemgået en miljøvenlig enzymbehandling hvor alle ubehagelige kradshår er fjernet således din baby får det blødeste produkt muligt. Nissehuen vil derfor vil føles ekstra blød og behagelig mod hovedet. Fremstillingen er ligeledes foregået uden brug af skadelige kemikalier og farvestoffer som skaber et både hud- og miljøvenligt produkt som kan bæres med god og ren samvittighed. Kan også anvendes af småbørn med særlig sensitiv hud eller problemer med allergi.

Velegnet til: Den søde juletid. Nissehuen kan passende anvendes i julemånederne som en dekorativ erstatning for den traditionelle hue når man eksempelvis har babyen med på tur. Nissehuen vil sidde tæt men behageligt omkring babyens hoved og således varme godt omkring både ørerene og hovedet. Nissehuens uld og dens naturlige egenskaber vil ligeledes sørge for, at babyen hverken fryser, overopheder eller føler ubehag og nissehuen er derfor oplag til brug både ude og inde uanset babyens aktivitetsniveau. Kombinér eventuelt nissehuen sammen med vores fine røde julekjole til piger for et gennemført julesæt.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.
 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

økologisk merino uld

Vores økologiske merino uld er til dig, der gerne vil have den reneste og mest miljøvenlige uldkvalitet. Du kan kende disse produkter på det lille ’ØKO’ mærke øverst i højre hjørne på produktbillederne. Ulden er behandlet og farvet på vores svanemærkede farveri i Danmark. Her har den fået en 16 timers miljøvenlig enzymbehandling, hvor kradshår skånsomt er fjernet. Det gør ulden dejligt blød. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere... Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.