Merino heldragt til baby i rib olivengrøn

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 5231-232-391

Babybody i økologisk merino uld.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

219,99 DKK

Inkl. Moms
Mere rabat?
Mere rabat?

Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Heldragt til baby i Svanemærket merino uld

Vores bløde og kradsfri heldragt i den fineste og blødeste merino uld. Heldragten er fremstillet i ribstrikket uld, som giver dragten en god fleksibilitet, hvilket betyder maksimal bevægelsesfrihed til din baby. Den kradsfri uld er også både hud- og miljøvenlig og kan således bruges som inderste lag til din babys sarte hud med god samvittighed. Heldragten er designet med ekstra længde i benene, der med fordel kan foldes op og ned, således babyen kan passe den i længere tid. Heldragten har ligeledes praktiske trykknapper mellem benene som gør det nemmere at pusle, og har ligeledes det amerikanske luk ved skuldrene, som gør, at den er nemmere og mere behagelig at få af og på, uden at den skal over hovedet.

Farve: Olivengrøn

Materialevægt: 205 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Vores økologiske heldragt er fremstillet og behandlet på DILLINGs eget Svanemærkede miljøfarveri her i Danmark. Her er der hverken anvendt skadelige kemikalier eller farvestoffer undervejs i behandlingen. Din baby får således et rent og hud- og miljøvenligt produkt som kan bæres inderst mod huden med god samvittighed. Heldragten er især god til babyer med allergi eller særlig sensitiv hud.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Dragten er god til brug hele året rundt. Vores fleksible og funktionelle heldragt kan bruges til dagligdagens mange forskellige aktiviteter. Den er især velegnet til den daglige lur i barnevognen eller når der skal udforskes nye ting og der er brug for bevægelsesfrihed til den lille baby. Ulden vil helt naturligt holde babyen varm og tør uanset aktivitetsniveau.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.
 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse


 

 
 

ØKOLOGISK MERINO ULD I RIB

Vores merino uld i rib er til dig, der gerne vil have et let og luftigt materiale i et trendy design. Denne uldkvalitet er økologisk, men strikketeknikken adskiller den fra vores oprindelige økologiske uldkvalitet. Ribkvaliteten er strikket som en 4/2 rib, hvilket giver materialet en flot struktur. Det betyder også, at materialet er det mest fleksible af vores uldkvaliteter.

Vores uld rib har fået en behandling kaldet ’Naturetexx Plasma’. Det er en stødbehandling, som gør ulden dejligt blød og nem at vaske. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Vi anbefaler, at produkterne i uld rib vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere... Vores uld rib har fået en behandling kaldet ’Naturetexx Plasma’. Det er en stødbehandling, som gør ulden dejligt blød og nem at vaske. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Vi anbefaler, at produkterne i uld rib vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Måleskema

 

BABY MÅLESKEMA

Størrelse Alder
56 1-2 Måneder
62 2-4 Måneder
68 4-6 Måneder
74 6-9 Måneder
80 9-12 Måneder
86 12-18 Måneder
92 2 År
98 3 År

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.