Luffer til baby i merino uldfleece lysegrå

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5226-175-834

Bløde babyluffer.
100% merino uld, mulesing fri: ja

109,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Superbløde og varme luffer til de små hænder

Et par varme og vidundelige luffer til din babys små hænder. For at sikre, at lufferne bliver siddende hvor de skal, er de designet med elastisk rib omkring håndleddende. Ribben sikrer samtidig den gode pasform. Lufferne matcher ligeledes med vores køredragt i samme flotte farve.

Farve: Lys melange grå

Materialevægt: 275 g/m2

Materiale: 100% merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: ONE SIZE (0-3 måneder)
Mål: Længde 15 cm. Bredde 7 cm.

Lag: Handsker

Unikt ved dette produkt: Ulden har som materiale nogle helt unikke egenskaber fra naturens side. Den vil holde hænderne tørre og varme, inde som ude, hele året rundt. Merino ulden tilpasser sig efter kroppens naturlige temperatur, og babyen vil således hverken svede eller fryse hænderne uanset om aktivitetsniveauet er svingende.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Lufferne er babyens bedste ven når vinteren melder sin ankomst. De er særdeles brugbare når babyen opholder sig udenfor og leger, eller når det er tid til lur i barnevognen eller når I skal til og fra institutionen. Kombinér dem eventuelt med en varm og isolerende babyjakke eller køredragt fra DILLING.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

Kvalitetsbeskrivelse

Vores 100% økologiske merinouldfleece er kendetegnet af sin børstede, lidt vamsede overflade. Den tykke, bamsede kvalitet gør vores merinouldfleece produkter særligt velegnede som et lunt mellemlag eller yderlag i barnevognen, autostolen eller til udendørsleg.

Alle vores merinouldfleece produkter har fået en Naturetexx® Plasma behandling – en miljøvenlig stødbehandling, der ved brug af elektricitet og luft blødgør uldfibrene, så du får et slidstærkt og utroligt blødt produkt.


100% økologisk merinould
Farvet i Polen*
Naturetexx® Plasma behandlet
Børstet, blød overflade
Optimalt mellem- og yderlag
19.5 My (mikrometer),
Nm 56/2**Dette produkt har en børstet overflade, så den er en anelse tykkere end vores øvrige uldkvaliteter

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK