Luffer til baby i merino uldfleece kanel

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5226-175-734

Praktiske babyluffer med snor.
100% merino uld, mulesing fri: ja

109,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Luffer i temperaturregulerende merino uld

Vores bløde og behagelige babyluffer er et must-have i babyens vintergarderobe. Lufferne er designet med praktisk, elastisk rib ved håndleddet for en bedre pasform, og for at sikre, at de bliver siddende på plads under brug. De matcher ligeledes med vores varme køredragt i samme flotte farve.

Farve: Kanel

Materialevægt: 275 g/m2

Materiale: 100% merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: ONE SIZE (0-3 måneder)
Mål: Længde 15 cm. Bredde 7 cm.

Lag: Handsker

Unikt ved dette produkt: Lufferne er fremstillet i økologisk merino uld som helt automatisk holder hænderne varme hvis det er koldt, og vil modsat nedkøle hvis det er varmt. Skulle babyens aktivitetsniveau svinge, vil ulden ligeledes tilpasse sig kroppens naturlige temperatur og på denne måde bevare en konstant og behagelig fornemmelse dagen lang.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Vores lune luffer er brugbare når vinterkulden trænger sig på. Luffernes varme uld vil beskytte de små hænder når der skal leges udenfor, soves i barnevognen eller når babyen skal transporteres til og fra institutionen. Brug dem sammen med en af vores mange varme babyjakker eller køredragter.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

Kvalitetsbeskrivelse

Vores 100% økologiske merinouldfleece er kendetegnet af sin børstede, lidt vamsede overflade. Den tykke, bamsede kvalitet gør vores merinouldfleece produkter særligt velegnede som et lunt mellemlag eller yderlag i barnevognen, autostolen eller til udendørsleg.

Alle vores merinouldfleece produkter har fået en Naturetexx® Plasma behandling – en miljøvenlig stødbehandling, der ved brug af elektricitet og luft blødgør uldfibrene, så du får et slidstærkt og utroligt blødt produkt.


100% økologisk merinould
Farvet i Polen*
Naturetexx® Plasma behandlet
Børstet, blød overflade
Optimalt mellem- og yderlag
19.5 My (mikrometer),
Nm 56/2**Dette produkt har en børstet overflade, så den er en anelse tykkere end vores øvrige uldkvaliteter

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK