Køredragt til baby i merino uldfleece Mørk grå

Læs alle 1 bedømmelser| Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5226-132-837

Blød og varm køredragt i merino uld.
100% merino uld, mulesing fri: ja

449,99 DKK
Inkl. Moms

Produktet udgår af kollektionen.

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Varm køredragt i fleksibelt uldfleece

Denne køredragt fra DILLING er lavet i det blødeste uldfleece, som holder din baby varm og behagelig. Den er lavet praktisk med ombuk ved fødder og hænder, så det ikke er nødvendigt med handsker og sko til babyen på køreturen. Den er designet med en hætte i samme materiale, så du rigtig kan pakke din baby ind og skærme af for vind og vejr. Dragten er lavet med lynlås, så den er nem og hurtigt at få dit barn ud af. Vi gør opmærksom på, at produktet i uldfleece ændrer udseende med tiden. Det vil blive mere fnulret ved brug og gentagen vask. Dette forringer ikke uldens egenskaber, men det er selvfølgelig en smagssag, om man er til det. Se eksempel på billederne herover.

Farve: Mørk grå

Materialevægt: 260 gr/m2

Materiale: 100% merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: 56, 62, 68, 74, 80, 86,92

Lag: Yderlag

Unikt ved dette produkt: Den særligt bløde uldfleece føles ekstra lækkert mod den sarte babyhud. Den er hverken tung eller stiv for babyen, men derimod varm og isolerende. Den er designet med ombuk og hætte, for optimal kulde- og vindbeskyttelse.

Velegnet til: Denne køredragt er velegnet til autostolen, når det er tid til en tur ud i landskabet med mor og far. På de køligere dage er den også god til barnevognen, hvor baby vil sove lunt og godt med dragten på.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

Kvalitetsbeskrivelse


 

 


 

MERINO ULDFLEECE

Vores uldfleece er til dig, der gerne vil have en blød og bamset kvalitet, der kan holde dit barn varm på selv de koldeste dage. Produkterne i uldfleece er ikke ment som undertøj, men i stedet som et varmt mellemlag eller yderlag til f.eks. barnevognen eller bilturen. For at opnå denne særlige struktur har man taget et glat stykke stof strikket som en 1/1 rib og derefter børstet det ved hjælp af en maskine hertil, indtil stoffet har fået denne bamsede og lidt nulrede struktur. Strikketeknikken gør, at uldfleecen har en god fleksibilitet.

Uldfleecen har fået en behandling, der hedder Total Easy Care (TEC). Denne behandling minder meget om Superwash, og materialet har således fået en klorbehandling for at fjerne kradshår, hvorefter uldfiberen er blevet overtrukket med et lag af resin. Det er ikke godt for miljøet, men til gengæld behøver man ikke være nær så opmærksom ved vask. Vi anbefaler dog stadig, at alle uldprodukter vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

Det har endnu ikke været muligt at opnå denne kvalitet med økologisk uld. Holdbarheden har simpelthen ikke levet op til vores kvalitetsstandarder på de produkter, vi har testet. Derfor har vi valgt at tilbyde denne uldkvalitet i en konventionel udgave. Vi har dog stadig høje krav til miljø, og indfarvningen er sket efter GOTS standarder.
Læs mere... Uldfleecen har fået en behandling, der hedder Total Easy Care (TEC). Denne behandling minder meget om Superwash, og materialet har således fået en klorbehandling for at fjerne kradshår, hvorefter uldfiberen er blevet overtrukket med et lag af resin. Det er ikke godt for miljøet, men til gengæld behøver man ikke være nær så opmærksom ved vask. Vi anbefaler dog stadig, at alle uldprodukter vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

Det har endnu ikke været muligt at opnå denne kvalitet med økologisk uld. Holdbarheden har simpelthen ikke levet op til vores kvalitetsstandarder på de produkter, vi har testet. Derfor har vi valgt at tilbyde denne uldkvalitet i en konventionel udgave. Vi har dog stadig høje krav til miljø, og indfarvningen er sket efter GOTS standarder.

 

Måleskema


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT


Størrelse Længde
skulder til bund
(CM)
Armlængde under arm
(CM)
56 65 21
62 68 22
68 73 24
74 80 28
80 84 30
86 90 33
92 97 34

Vi måler ikke produktets omkreds, da materialet er fleksibelt og tilpasser sig kroppens former. Mål af omkreds taget på et produkt liggende på en flad overflade kan derfor være misvisende. Du kan i stedet se størrelser baseret på kropsmål herunder.INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT

 

BABY MÅLESKEMA

Størrelse Alder
56 1-2 Måneder
62 2-4 Måneder
68 4-6 Måneder
74 6-9 Måneder
80 9-12 Måneder
86 12-18 Måneder
92 2 År
98 3 År

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Virkelig lækker ulddragt. Passer perfekt til min slanke baby uden hun svømmer i … Læs mere

05.01.2019
-

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK