Babypakke natur str. 74

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5230-486-002

Praktiske og hudvenlige produkter til baby.
Der medfølger gaveæske til babypakken.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

289,99 DKK 474.97 DKK
Inkl. Moms

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Hud-og allergi venlige produkter til den sarte babyhud

Indholdet i denne barselspakke er alt sammen hud- og allergivenligt, og ideelt til den lille babys sarte hud. Pakken indeholder alt det mest nødvendige og praktiske til den nyfødte – et par leggings, en langærmet body, en singlet og uldvaskemiddel som passer godt på uldtøjet. Alle produkterne er lavet af økologisk merino uld, som har nogle fantastiske egenskaber til en nyfødt der endnu ikke selv kan regulere kropstemperaturen. Merino uld er nemlig temperaturregulerende og fugtabsorberende, og hjælper derved din baby med at holde varmen når det er koldt, men også med at køle når det er varmt.

Vær opmærksom på at der ikke kan benyttes rabatkoder ved køb af babypakken.

Farve: Natur

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: 74

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Ulden til produkterne i denne pakke, er alle farvet på vores eget svanemærket farveri i Danmark (undtaget strømperne som er produceret i Kina). På farveriet bliver der hverken brugt skadelig kemi eller tungmetaller, derfor får du et ultimativt rent produkt for både huden og miljøet.

Velegnet til: Denne pakke er tænkt til at forkæle den lille nyfødte baby og dets forældre med de mest basale og praktiske stykker tøj. Den er ideel som gave eller hvis du gerne vil forkæle din baby med noget lækkert blødt, økologisk og rent tøj.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

Du kan finde vores certifikat fra Svanemærket her.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.
 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

økologisk merino uld

Vores økologiske merino uld er til dig, der gerne vil have den reneste og mest miljøvenlige uldkvalitet. Du kan kende disse produkter på det lille ’ØKO’ mærke øverst i højre hjørne på produktbillederne. Ulden er behandlet og farvet på vores svanemærkede farveri i Danmark. Her har den fået en 16 timers miljøvenlig enzymbehandling, hvor kradshår skånsomt er fjernet. Det gør ulden dejligt blød. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere... Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Måleskema

 

Baby MÄTSCHEMA

Storlek Ålder
56 1-2 Månader
62 2-4 Månader
68 4-6 Månader
74 6-9 Månader
80 9-12 Månader
86 12-18 Månader
92 2 År
98 3 År

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK