Babypakke natur str. 56

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5230-186-002

De blødeste og reneste produkter til den nyfødte.
Der medfølger gaveæske til babypakken.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

289,99 DKK 484.97 DKK
Inkl. Moms
Du sparer -40%

Dette produkt er desværre udsolgt. Vi arbejder på at få det på lager igen snarest muligt!

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Svanemærkede og økologiske produkter til baby

Denne barselspakke indeholder alt det mest nødvendige til den lille nyfødte – et par leggings, en slå-om body, en singlet og uldvaskemiddel der passer godt på tøjet. Barselspakken er ideel som gave til den nyfødte baby, eller hvis du selv er gravid og vil være sikker på at have de mest nødvendige stykker tøj, til når baby melder sin ankomst. Denne pakke indeholder de reneste produkter, som du med god samvittighed kan bruge til den sarte babyhud.

Vær opmærksom på at der ikke kan benyttes rabatkoder ved køb af babypakken.

Farve: Natur

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: 56

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Alle produkterne i denne barselspakke, er lavet af økologisk og svanemærket uld, som er farvet på vores eget farveri i Danmark. Der er hverken blevet brugt skadelig kemi eller tungmetaller, og mængden af tungmetaller i vores spildevand ligger under grænseværdien for drikkevand.

Velegnet til: Barselspakken er ideel som gave eller hvis du selv er gravid. Den indeholder de mest basale og nødvendige produkter, til en nyfødt, uanset årstid og køn. Produkterne er ultimativ rene og hudvenlige, og ulden er god til at hjælpe babyen med at opretholde den mest optimale temperatur, både i kulde og varme.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

Du kan finde vores certifikat fra Svanemærket her.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.
 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

økologisk merino uld

Vores økologiske merino uld er til dig, der gerne vil have den reneste og mest miljøvenlige uldkvalitet. Du kan kende disse produkter på det lille ’ØKO’ mærke øverst i højre hjørne på produktbillederne. Ulden er behandlet og farvet på vores svanemærkede farveri i Danmark. Her har den fået en 16 timers miljøvenlig enzymbehandling, hvor kradshår skånsomt er fjernet. Det gør ulden dejligt blød. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere... Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Måleskema

 

Baby MÄTSCHEMA

Storlek Ålder
56 1-2 Månader
62 2-4 Månader
68 4-6 Månader
74 6-9 Månader
80 9-12 Månader
86 12-18 Månader
92 2 År
98 3 År

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK