Baby savlesmæk i økologisk bomuld rosa

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5237-179-716

savlesmæk til baby i 100% økologisk bomuld.
95% økologisk bomuld, 5% elastan

Nordic Ecolabel

34,99 DKK
Inkl. Moms

Produktet udgår af kollektionen.

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Anvendelig og praktisk savlesmæk til baby

Her får du en savlesmæk, som er god og anvendelig i hverdagens mange situationer. Savlesmækken har lukninger med trykknapper i nakken, som sørger for, at din baby ikke generes og samtidig ikke har så let ved at rive savlesmækkgen af. Savlesmækken er i et klassisk design med tryk på midten.

Farve: Rosa

Materialevægt: 195 gr/m2

Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Savlesmæk

Unikt ved dette produkt: Med denne savlesmæk får din baby et enestående rent produkt som både er blødt, behageligt og hudvenligt. Savlesmækken er fremstillet på DILLINGs eget Svanemærkede miljøfarveri i Danmark, uden brug af hverken skadelige farvestoffer eller kemikalier. Grundet den gode kvalitet, kan savlesmækken vaskes igen og igen, uden at miste sin flotte farve.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Savlesmækken er blød og behageligt for dit barn at have på. Det gør den særdeles velegnet til hverdagsbrug ved mange forskellige anledninger og vil uden tvivl være meget kærkommen i perioderne, hvor babyen savler meget.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

Du kan finde vores certifikat fra Svanemærket her.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for bomuld:

Produkterne i bomuld kan vaskes ved enhver temperatur, men op til 60°C kan vi garantere for bevarelsen af pasform og farve - også efter adskillige vaske.

Tørring i tørretumbler og strygning er heller ikke et problem for vores bomuldsprodukter.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedKvalitetsbeskrivelse


 

  

Økologisk bomuldsundertøj

Vores økologiske bomuldsundertøj er fremstillet af GOTS certificeret bomuld og behandlet på vores svanemærkede farveri her i Danmark. Vi har haft bomuldsprodukter i vores sortiment siden 1943, og der ligger således mange års erfaring og finjustering bag produkterne, som vi sælger i dag.

Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.
Læs mere... Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.

 

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.