Ammeindlæg i merinould

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5226-150-834

Varme og bløde ammeindlæg i uld. Prisen er for 1 par (to ammeindlæg i pakken).
100% merino uld, mulesing fri: ja

64,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Ammeindlæg i det blødeste økologiske merinould

DILLINGs ammeindlæg er lavet af økologisk merinould som vil varme behageligt om dit bryst, men uden at du kommer til at svede. De er lavet med et lag af vores bløde uldfleece og 3 lag af en glat uld kvalitet. Da de er fremstillet helt uden skadelig kemi og tungmetaller, kan du trygt bruge dem helt tæt på huden, uden at være bekymret for din egen eller din babys ve og vel. Der er to ammeindlæg i hver pakke.

Farve: Lys melange grå

Materialevægt: 260 gr/m2

Materiale: 100% merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: ONE SIZE

Diameter: 14 cm

Lag: Ammeindlæg

Unikt ved dette produkt: Uldens fantastiske egenskaber gør DILLINGs ammeindlæg unikke i brug, da de derved er temperaturregulerende, fugtabsorberende og åndbare. Derudover er de farvet og behandlet uden skadelig kemi og tungmetaller, du får derfor et meget rent produkt til både dig og din baby.

Velegnet til: De er ideelle i brug hele året rundt, men især til de koldere måneder hvor de vil holde brystet behageligt varmt, uden at overophede det. Da de har en side med en glat økologisk uld og en anden side med vores uldfleece, kan du selv vælge hvad der fungerer bedst til dig, eller skifte rundt i forhold til hvor varmt eller koldt det er.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

Kvalitetsbeskrivelse

Fremstillet af vores miljøvenlige signaturuld. 1x1 produkter har en glat og jævn overflade, men hvis du tager et nærmere kig på stoffet, vil du se, at den har en ganske fin og tæt ribstruktur.

Alle vores 1x1 produkter har fået en unik 16 timers-lang hud- og miljøvenlig enzymbehandling, der skånsomt fjerner kradshår og blødgør uldfibrene, så du får et ekstraordinært let produkt, der føles vidunderligt blødt mod huden. 1x1 strikketeknikken giver dig et meget fleksibelt og strækbart produkt med stor bevægelsesfrihed. Det betyder også, at dine 1x1 produkter kan give sig i brug, men uldfibrene vil trække sig sammen efter vask, og tøjet vil igen få sin oprindelige form. Uldfibrene er rå - eller det som nogen kalder ubehandlede - og uldens naturligt isolerende og fugtabsorberende egenskaber forbliver således helt intakte.


100% økologisk merinould fra Argentina
Svanemærket*
Miljøvenlig enzymbehandling
Glat overflade
Medium strækkeevne
21.5 My (mikrometer),
Nm 40/1***På nær vores stribede produkter. Disse er garnfarvet i Tyskland. Præcis som resten af vores produkter, er disse produceret uden brug af tungmetaller.

**Takket være vores unikke enzymbehandling, føles vores 21.5 My lige så fin og blød som 19.5 My.

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK